AnaLicious

By: ANA TAHIR

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Saturday, 27-Dec-2008 16:16 Email | Share | | Bookmark
Visit my new page

Dear readers,

Do drop by at my new page at http://www.anatahir4ever.blogspot.com


Tuesday, 23-Dec-2008 14:28 Email | Share | | Bookmark
Baking lagi

 
 

i got this last minute order from my HR manager. She overheard that I do nice cupcake, so she was taking a risk to order from me as she never tasted my cake yet. She will be attending a small party for xmas eve tomorrow. Hope the cake was ok...


this is the fruit cupcake, trial version. Got the recipe from internet. Gonna bring to office for my friends to taste n comment.


Friday, 19-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
PC Fair, December 2008 di Johor Bahru

 
 
 



19 December 2008 merupakan tarikh PC fair di Persada JB, diadakan selama 3 hari. Tarikh ni lah yg aku dgn hb dok tunggu sejak bulan november lagi. Kita org ni dah lama mengidam nak beli laptop cuma kewangan tak mencukupi untuk kita melebur kat situ. Nak amik utang, dia punya interest, tau tau je lah, boleh dapat 2 sets. Baik amik cash walaupun sakit hati sikit bila nak hulur duit kat tokey kedai.

Punya la semangat, pagi tu kita org dah sampai awal dlm kul 10 pg, pintu exhibition tu bukak pukul 11 kau. Aku first time pegi PC fair ni. Ada gak survey kat tenet blog yg pegi pc fair ni. Yg paling happening tu fair yg kat KL la. Dia punya sales brochure distributer sumer comel and seksi belaka. Tp kat Johor yg ramai tu sales promoter ala2 budak abis SPM je...mana taknya..nak explain pun ala terketaq ketaq...
Yang aku syok bila time kita org berjalan masuk, kena serbu dengan para2 sales dengan brochure n pamplet product masing...sumer berebut rebut nak grab customer..maklum diaorg dpt commission for every closed deals.

Banyak barang2 yg aku tengok harga sume dah menjunam compare dgn harga jual kat kedai.

Lepas dok compare products2 yg ditawarkan, kita org bersatu hati untuk memilih DELL dengan harga 2499. Dapat free gift value dlm lebih kurang 400 rgt..(Backpack for laptop, mouse, cooler pad, cleaning kits, headphone and vacuum keypad).


Thursday, 18-Dec-2008 08:31 Email | Share | | Bookmark
Besday Bash kat Office

 
 
 

besday girl, 30 Dec. She is my loyal lunch partner. I would be going alone if she is taking leave or unable to join me. What is so great about her? Well...she is pretty (was crowned as MISS >>> during the beauty contest). That is not so important, the most important is the chemistry that we have, her kindness of sharing good and bad moments with me, a shoulder for me to cry on. Being with her over the one hour lunch time is kind of healing from the pressure we had at work.


amik kau potong kek ramai2..kongsi2 yek



Sunday, 14-Dec-2008 08:15 Email | Share | | Bookmark
i lovesss cakessss

 
 
 
kek marble trio mat gebu...best giler
kek bodek utk bos pindah rumah..huhu
regular orders from Lin @ etiqa..luv u lin


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net